klusbaas

Een IPA met Rawitpeper en Kaffirlime. Een IPA omdat het toch echt één van onze favoriete biertypes is.

Rawitpeper omdat ik in de aanloop naar het realiseren van dit plan op de meest idiote plekken en momenten pepers terug vond die Martijn ergens voor mij had achter gelaten.

De peper is om deze reden een symbool geworden voor alles wat we hier willen neerzetten.

Kaffirlime omdat het gewoon een fantastisch gave smaak afgeeft.

biersoorten

Büdweiser Budvar Stone IPA
Weihenstephaner Eggens IPA
Dokjard Klusbaas Oedipus Mama
St Bernardus abt 12 Uiltje Dikke lul 3 bier
het Uiltje’ Bird of Prey Oedipus Mannenliefde
Bax Kon Minder Saison Dupont
DAVO surf ale Timmermans oude geuze
St. Christoffel blond Anchor steam
Ijwit Brooklyn Lager
St. Bernardus wit Bax Koud Vuur
Davo Dark Alaskan Smoked porter
Moinette dubbel Mongozo
Oedipus Thai Thai Mongozo Buckwheat White
St. Bernardus Tripel Weihenstephaner original alkoholfrei
Zatte ’T IJ Big Drop Pale Ale
Westmalle Tripel Big Drop stout
Brewdog Elvis Juice Budvar alcoholvrij
Baxbier Abels Ale Magners Berry
Kerel IPA

brouwerij

Al jaren een droom, die ik begin 2017 ben gaan verwezenlijken. Martijn en ik werkten samen bij een prachtig restaurant in Assen toen ik hem betrok in mijn plannen. Samen delen we al jaren onze passie voor horeca en bier. Na avonden sparren, vele biertjes en heroïsche fietstochten naar verschillende Belgische brouwerijen ontstond het machtig mooie idee om een restaurant te openen met een eigen brouwerij.

We willen bij Dokjard bieren brouwen die passen binnen ons enthousiaste, moderne en energieke concept.

Bieren brouwen zoals we ook onze menukaart invullen, bekende en minder bekende biertypen brouwen met een eigen twist. Ingrediënten toevoegen aan de brouwsels die je uiteindelijk ook echt onbetwistbaar herkend of terug proeft in het eindresultaat.

Een mooie driehoeksverhouding is ontstaan in de ontwikkeling van onze bieren. Samen met Jeroen, een kundig hobbybrouwer brainstormen we over smaken, bijzondere toevoegingen en toekomstige recepten.