klusbaas
Een IPA met Rawitpeper en Kaffirlime. Een IPA omdat het toch echt één van onze favoriete biertypes is.
Rawitpeper omdat ik in de aanloop naar het realiseren van dit plan op de meest idiote plekken en momenten pepers terug vond die Martijn ergens voor mij had achter gelaten.
De peper is om deze reden een symbool geworden voor alles wat we hier willen neerzetten.
Kaffirlime omdat het gewoon een fantastisch gave smaak afgeeft.
biersoorten
Büdweiser Budvar | Stone IPA |
Weihenstephaner | Eggens IPA |
Dokjard Klusbaas | Oedipus Mama |
St Bernardus abt 12 | Uiltje Dikke lul 3 bier |
het Uiltje’ Bird of Prey | Oedipus Mannenliefde |
Bax Kon Minder | Saison Dupont |
DAVO surf ale | Timmermans oude geuze |
St. Christoffel blond | Anchor steam |
Ijwit | Brooklyn Lager |
St. Bernardus wit | Bax Koud Vuur |
Davo Dark | Alaskan Smoked porter |
Moinette dubbel | Mongozo |
Oedipus Thai Thai | Mongozo Buckwheat White |
St. Bernardus Tripel | Weihenstephaner original alkoholfrei |
Zatte ’T IJ | Big Drop Pale Ale |
Westmalle Tripel | Big Drop stout |
Brewdog Elvis Juice | Budvar alcoholvrij |
Baxbier Abels Ale | Magners Berry |
Kerel IPA |
brouwerij
Al jaren een droom, die ik begin 2017 ben gaan verwezenlijken. Martijn en ik werkten samen bij een prachtig restaurant in Assen toen ik hem betrok in mijn plannen. Samen delen we al jaren onze passie voor horeca en bier. Na avonden sparren, vele biertjes en heroïsche fietstochten naar verschillende Belgische brouwerijen ontstond het machtig mooie idee om een restaurant te openen met een eigen brouwerij.
We willen bij Dokjard bieren brouwen die passen binnen ons enthousiaste, moderne en energieke concept.
Bieren brouwen zoals we ook onze menukaart invullen, bekende en minder bekende biertypen brouwen met een eigen twist. Ingrediënten toevoegen aan de brouwsels die je uiteindelijk ook echt onbetwistbaar herkend of terug proeft in het eindresultaat.
Een mooie driehoeksverhouding is ontstaan in de ontwikkeling van onze bieren. Samen met Jeroen, een kundig hobbybrouwer brainstormen we over smaken, bijzondere toevoegingen en toekomstige recepten.