Wie zijn wij?

Een gezellig bedrijf met 20 medewerkers waarvan de kern al sinds augustus 2018 met elkaar werkt. Wij noemen onszelf een brouwbistro, als verbastering op de welbekende brewpub. Bij ons staat eten op een culinair en creatief niveau bovenaan. In onze keuken vind je (bijna) geen kant en klare producten. Elke week veranderen wij 1 of 2 gerechten van onze à la carte kaart. Er is daardoor sprake van een continue ontwikkeling en vormgeving van gerechten. Hierdoor gebruiken wij altijd dagverse bereidingen en producten. Bij Dokjard bakken we ons eigen brood, draaien we ons eigen ijs en brouwen we ons eigen bier. 

De service is informeel, maar correct, en er wordt vanuit kennis en kunde geopereerd. Op deze manier willen we onze gasten een compleet kloppende, doch informele, ervaring geven. Fine dining hoeft niet altijd met een wit kleedje op tafel. Je kan bij ons genieten van een 5-gangen ‘ik wil/ik kan niet kiezen’ menu met bijpassende huisgebrouwen bieren of wijnen, of toch á la carte eten van onze gevarieerde menukaart. ’s Middags een biertje met een bitterbal op het terras vinden wij ook gezellig. 

Open vacatures:

Stagaire/leerling bediening BBL/BOL

Heb jij passie voor het restaurantwezen, hou je van afwisseling en is gastvrijheid jouw tweede natuur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen we van je?

  • Als leerling gastheer/gastvrouw ontvang je gasten, neem je bestellingen op, kun je de kaart toelichten en ben op de hoogte van de allergenen, vertel je het verhaal achter de huisgemaakte bieren en gerechten.
  • Je wordt allround ingezet op zowel bar- als restaurantwerkzaamheden.
  • Samen met je collega’s overtref je de verwachtingen van onze gasten.

Wat bieden wij?

  • 24-32 uren werk
  • een salaris dat past bij je kennis en prestaties
  • leuk, gezellig, jong en gedreven team
  • Wil je een keer een weekendje weg dan doen we daar niet moeilijk over.

Denk je na het lezen YES! Hier wil ik aan de slag? Stuur dan je motivatie en C.V. naar: Hello@dokjard.nl, Heb je vragen bel dan naar: 050 364 2420